måndag 6 juni 2011

Nationaldag men ingen ro och ingen vila - så ska det va!

Dags för den dagliga uppdateringen och nationaldag som det är så är det inte alldeles enkelt att få saker uträttade kopplat till myndigheter. Men under gårdagen blev jag intervjuad av Hallandsposten om vad vi nu tänker göra, hur vi går vidare och hur det känns. Tror det blir en bra artikel i Hallandsposten, publiceras tisdag eller kanske mer troligt på onsdag. Idag har Thang blivit intervjuad också, den intervjun kommer i samband med den andra artikeln. Vi hoppas att de skriver långt och mycket om Thang!
Lena har blivit kontaktad av P4 Halland, vi får se om de får tag på antingen Lena eller Eva ikväll eller under morgondagen. All uppmärksamhet i media är bra, vi behöver synas & höras!

Lite småsaker har fixats på bloggen och planerna för veckan börjar ta form. Det viktigaste just nu är att vår jurist kommer igång med vår överklagan till Europadomstolen. Men som ni läste igår så händer det många saker nu samtidigt. Det känns riktigt bra! Och själva bloggen kommer förhoppningsvis vara komplett under veckans gång.

Nyheten om utvisningen sprider sig, idag läste jag följande artikel från en hemsida med säte i Dalarna: http://www.instegdalarna.se/instegdalarna/instegdalarna/nyheter/nyheterforinstegdalarnase/kamparmotavvisning.5.22a8b2fd12fff6b230d80003782.html

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar